(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019


Etsimme nyt KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ monipalvelutiimiin avainasiakkuuteemme Helsingin Vallilaan.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >>  https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Työtehtävässä vastaat asiakaspalvelusta kahvilan kassalla, salaattiannosten kokoamisesta asiakkaan toiveiden mukaan sekä astiahuoltoa. Työskentelet myös salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 - 18, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Töitä voi olla satunnaisesti myös lauantaisin. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ravintola-alalta sekä ravintola-alan koulutustausta. Työssäsi tarvitset suomen- tai englannin kielen taitoa, erinomaista asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä hygieniapassia. 

Tarjoamme sinulle paikan työhönsä intohimoisesti suhtautuvassa tiimissa. Meillä jokaisella on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita asiakkaamme parhaaksi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.09.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -