(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää kesäksi. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, paistopisteen hoito, erilaisten vitriinituotteiden valmistus sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Työ on osa-aikainen, tunteja on noin 90h/3vk. Työpäivät sijoittuvat ma-su klo 6-21 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Odotamme sinulta
Tärkeintä on aito asiakaspalveluasenne, omatoimisuus sekä halu oppia uutta. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kahvilasta. Työ vaatii myös hygieniapassia, eli sinun tulee olla valmis suorittamaan se, mikäli sinulta ei vielä sitä löydy. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus ja aikasempi työkokemus eduksi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03-873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Huomioithan, että vain VMP:n kautta paikkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon haussa. Yhteydenotot ja lisätiedot vain VMP Lahti, puh. 03-873200 (arkisin klo 8-16). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.
Kesto
vähintään elokuun 2019 loppuun
Lisätietoja
Karoliina Tiihonen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.