(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Asiakkaamme on tunnelmallinen ja perinteikäs kahvila-konditoria Tampereella. Etsimme heille nyt asiakaspalveluhenkistä ja ripeää

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat kahvilatuotteiden myynti, asiakaspalvelu ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Tarvittaessa työnkuvaan voi sisältyä myös vitriinissä myytävien patonkien täyttämistä. Etsimämme henkilö on hymyileväinen, reipas, joustava, aktiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija ja työkaveri. Aikaisempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, asenne ja luonne ratkaisevat! Hygieniapassi katsotaan hakijalle eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tunteja on alkuun tarjolla keikkaluontoisesti, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 5-16.30 välille ja palkkaus on alan TES:n mukainen.

Mikäli olet etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija, laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan! Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.