(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Etsimme nyt ruoanlaittotaitoista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle, hyvien kulkuyhteyksien päähän, moderniin business parkiin, lentokentän läheisyyteen. 

ISS Palvelut tarjoaa laadukkaasti ammattitaidolla toteutettuja aula-, kahvila ja lounaspalveluita, jotka rakentuvat nautittavasta ruuasta, palvelusta viihtyisästä sisustuksesta ja tuoksuista. Meillä vastaat kahvilatuotteiden valmistuksesta ja esillelaitosta sekä kokoustarjoilujen ja erilaisten lounasruokien, kuten salaattien ja keittojen valmistuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu kahvilassa sekä muu salityöskentely yhdessä kahden muun tiimin jäsenen kanssa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääosin arkisin klo 06.30-16.30 välillä, mutta vuoroja on myös satunnaisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ravintolan monipuolisista työtehtävistä niin salin, kuin keittiönkin puolelta. Erinomainen asiakaspalveluasenne on työssä välttämätön. Työssäsi tarvitset myös ajantasaisia IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme työkokemuksen myös aulapalvelutehtävistä. 

Tarjoamme vaihtelevan työn ja hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi suuressa kansainvälisessä kiinteistöpalvelualan yrityksessä. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -