(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme hyvämaineiselle ja perinteikkäälle asiakasyrityksellemme Tampereelle kahvilatyöntekijää. Työ pitää sisällään mm. lounasruoan valmistamista sekä tarjoilua, asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, sämpylöiden täyttämistä, siistimistä yms. yleistä lounaskahvilan työtehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe vuoroissa 4.30-12 ja 7-14.30 ja tarvittaessa iltavuorossa 9-16.30. Työ alkaa viikolla 41. Töitä on alkuun tarjolla osa-aikaisesti ja tammikuun alusta on mahdollisuus vakuituiseen työsuhteeseen. 

Hakijoilta toivomme:

- asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta

- luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

- ruoanlaittotaitoa

- kassankäyttötaitoa

- valmiutta tehdä monipuolisesti erilaisia lounaskahvilan työtehtäviä

- aiempaa kokemusta saman tyyppisistä tehtävistä

- hygieniapassia

Tarjoilla on tammikuusta alkaen täydet viikkotunnit, monipuolinen työnkuva, mukavat työkaverit ja töitä vuosiksi eteenpäin.

Täytä hakemus pikaisesti sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Lisätiedot: Hilppa Ojala 0400 353 131

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi