(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Me ISS:llä haluamme tehdä kahvila- ja lounaskokemuksesta elämyksen, joka rakentuu nautittavasta ruuasta, palvelusta, viihtyisästä sisustuksesta ja tuoksuista.
Lentokentän läheisyyteen, hyvien kulkuyhteyksien päähän avataan 1.11.2018 uusi ja moderni business park, jossa tulemme tarjoamaan asiakkaallemme aula-, kahvila- ja lounaspalveluita, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Haemme persoonallista ja can do!- asenteella varustettua KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ.
Olet kahvilan sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, luova ja intohimoinen persoona.
Työssäsi vastaat kahvila- ja lounastuotteiden valmistuksesta, myynnistä, tilauksista ja kahvion yleisestä siisteydestä, viihtyvyydestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-17 välille, mutta työ sisältää satunnaisia ilta ja viikonlopputöitä. 
Kahvilan henkilökunta työskentelee tiiviissä yhteistyössä aulapalvelutiimin kanssa ja siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen.

Työssäsi menestyt mikäli sinulla on kokemusta kahvilatyöstä, niin salin kuin keittiönkin puolelta ja palvelet asiakkaita sujuvasti suomen- ja englannin kielillä. Sinulla on asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviäsi. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen. Tarvitset työssäsi hygienia- ja anniskelupassia. 


Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS-urallasi eteenpäin. Tule mukaan rakentamaan uutta menestyskonseptia Catering-palveluiden saralla, meillä sinä olet parhaista paras!

Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Rusanen, jonka tavoitat 25.& 26.9. klo 16-17, numerosta +358505752489. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, täytäthän hakemuksesi 30.9.2018 mennessä. 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -