(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme moderniin ja kehittyvään toimintakonseptiin

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä ja mahdollistat päivittäisten töiden sujuvuuden sekä toiminnan laajentumisen.

Työtehtäviisi kuuluu leivonta, vitriinituotteiden valmistus, asiakaspalvelu ja kassatyöskentely sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Kahvilan tuotevalikoima sisältää suolaisia ja makeita kahvileipiä sekä kakkuja. Omalla työpanoksellasi vastaat laadukkaasta ja tuloksellisesta kahvilapalvelujen myynnistä sekä asiakaspalvelun joustavasta sujumisesta.
Odotamme sinulta
Edellytämme soveltuvaa MaRa-alan koulutusta (kokki, leipuri-kondiittori) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Varavastaavan pätevyys on tehtävässä eduksi. Sinulla on innovatiivinen ja yrittäjähenkinen luonne. Odotamme, että pystyt ottamaan vastuuta monipuolisista työtehtävistä, mutta myös kehittämään kahvilan toimintoja pienen tiimin kanssa. Annamme mahdollisuuden tuoda omia visioita ja osaamista joukkoomme. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia.
Muut tiedot
Tehtävä on aluksi osa-aikainen (2-3 päivää/viikko), mutta toiminnan laajentuessa muuttuu mahdollisesti myöhemmin kokoaikaiseksi. Työtä tehdään arkipäivisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mukavan ja rennon ilmapiirin. Tässä hyvä työpaikka henkilölle, joka mielellään tekee suorittavaa työtä, mutta myös ottaa rohkeasti vastaan uusia haasteita.

Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi 17.9. mennessä os. www.vmp.fi tai jos olet jo työnhakijana VMP:llä, klikkaa avoin tehtävä kiinnostavaksi.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369.
Kesto
aluksi vuokratyöpaikka, mahdollisesti vakinaistuva
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.09.2018 mennessä.