(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, paistopisteen hoito, erilaisten leivonta ja vitriinituotteiden tekeminen sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Työpäivät sijoittuvat ma-su klo 6-21 välille. Mikäli omaat myös innovatiivisen sekä yrittäjähenkisen luonteen on tämä juuri sinun paikkasi! Jos ajattelet viettäväsi esimerkiksi välivuotta tulevana lukuvuotena niin tämä sopii sinulle erittäin hyvin! Huomaathan siis että emme etsi kesätyöntekijää.
Odotamme sinulta
Tärkeintä on aito asiakaspalveluasenne, omatoimisuus sekä halu oppia uutta. Eduksi katsomme paistopistekokemuksen sekä työkokemuksen leipurin tai kokin tehtävistä. Hygieniapassi pitäisi myös löytyä suoritettuna tai ellei sinulla ole, se täytyy suorittaa kuukauden sisällä aloituksesta. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit täytä hakemus www.vmp.fi tai soita 03 873200/VMP jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Huomioithan, että vain VMP:n kautta paikkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon haussa. Yhteydenotot ja lisätiedot vain VMP Lahdesta / puh. 03 983 200 (arkisin klo 8-16). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.
Kesto
6-12kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.