(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme asiakkaallemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kahvilatyöntekijöitä Mäntsälään.

Kahvilatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin kahvilatuotteiden valmistusta, asiakaspalvelua kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi kahvilatyöntekijä tulee toimeen suomen kielellä, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Etsimme nyt akituiseen työsuhteeseen täysi-ikäisiä työntekijöitä, jotka pystyvät tekemään vuoroja joustavasti klo 05-23 välillä. Aikaisempi kokemus keittiöstä ja asiakaspalvelutehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä työssä.

Työsuhde on alkuun vakituinen vuokratyö, mutta tehtävästä on hyvä mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tii.moltsi@rtkpalvelu.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734