(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Villähteelle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, astiahuolto, vitriinituotteiden valmistaminen ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Arvio työmäärästä on noin 90h/3vko. Toivomme, että olisit valmis sitoutumaan ainaki ensi kevääseen asti. Mikäli omaat myös innovatiivisen sekä yrittäjähenkisen luonteen on tämä juuri sinun paikkasi!

Odotamme sinulta
Tärkeintä tehtävässä on aito asiakaspalveluasenne, omatoimisuus sekä halu oppia uutta. Eduksi katsomme paistopistekokemuksen sekä aikaisemman työkokemuksen asiakapalvelun parissa. Esimerkiksi leipuri-kondiittorin koulutus tai työkokemus katsotaan tätä tehtävää täytettäessä suureksi eduksi.
Hygieniapassi tulisi olla suoritettuna, tai suorittaa kuukauden sisällä töiden aloittamisesta.
Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä.

Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Liitäthän hakemukseen myös CV:n. Yhteydenotot ja lisätiedot Eezy VMP Lahti. Puh. 03-873200 (arkisin klo 9-15). Toimi nopeasti, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Keväälle 2021/ jatko mahdollinen

Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.08.2020 mennessä.