(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Villähteelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme reipasta ja iloista työntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu asiakapalvelu, kassatyöskentely, paistopisteen hoito, kahvilan siisteydestä huolehtiminen, sekä erilaisten leivonta- ja vitriinituotteiden valmistaminen.

Työskentelyajat sijoittuvat ma-su klo 6-21 välille. Työskentelytunteja kolmen viikon jaksolla 90-112,5h.
Odotamme sinulta
Tärkeintä tehtävässä on aito asiakaspalveluasenne, omatoimisuus, aiempi kokemus tai koulutus vitriini- ja kahvilatuotteiden valmistamisesta sekä halu oppia uutta. Eduksi katsomme paistopistekokemuksen sekä aikaisemman työkokemuksen asiakapalvelun parissa.
Hygieniapassi tulisi olla suoritettuna, tai suorittaa kuukauden sisällä töiden aloittamisesta.

Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössäsi.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Liitäthän hakemukseen myös CV:n. Huomioithan, että vain VMP:n kautta tulleet hakemukset otetaan huomioon haussa!
Yhteydenotot ja lisätiedot Eezy VMP Lahdesta. Puh. 03-873200 (arkisin klo 9-15). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
3-6kk/Mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, 03 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2020 mennessä.