(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Villähteelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, paistopisteen hoito, erilaisten leivonta- ja vitriinituotteiden valmistaminen sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Työpäivät sijoittuvat ma-su klo 6-21 välille.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen ja alkaa VMP:n kautta määräaikaisena työsuhteena, mutta tarkoitus on vakinaistua asiakkaan kirjoille 6kk sisällä.
Odotamme sinulta
Tärkeintä on aito asiakaspalveluasenne, omatoimisuus sekä halu oppia uutta. Eduksi katsomme paistopistekokemuksen sekä aikaisemman kokemuksen asiakapalvelusta. Hygieniapassi pitäisi myös löytyä suoritettuna tai ellei sinulla ole, se täytyy suorittaa kuukauden sisällä aloituksesta. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä.
Muut tiedot
Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai soita toimistollemme p.03-873200,jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Huomioithan, että vain VMP:n kautta paikkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon haussa. Yhteydenotot ja lisätiedot vain VMP Lahdesta / puh. 03-873200 (arkisin klo 8-16). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Bettina Koivuniemi, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.09.2019 mennessä.