(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Vantaalle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Haemme Vantaan Myyrmäkeen Metropolian kampukselle aurinkoista 

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

kahvilan asiakaspalveluun. Sodexo vastaa Myyrmäen kampuksen ravintola-, kahvila- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut.

Kassa- ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. erikoiskahvien ja kahvilatuotteiden valmistusta (esim. smoothiet) ja esillelaittoa, tarjoilua sekä kokouskahvitusten järjestämistä. Huolehdit  tuotteiden riittävyydestä ja kahvilan yleisestä siisteydestä. Osaat kehittää ja suunnitella toimintaa. Tarvittaessa työskentelet myös lounaskassan tehtävissä ravintolan puolella.

Mitä toivomme sinulta? 
Sinulla on tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Baristan koulutus on hakijalle eduksi. Olet myyntihenkinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja ottaa mielellään vastuuta. Teet työsi ripeästi, oma-aloitteisesti ja asiakaspalvelussasi näkyy hymy, positviisuus sekä asiakkaan arvostaminen. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä. Sinulla on hygieniapassi. 

Millaista on olla sodexolainen?
Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme ihanteelliset työajat sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.30-19.30 välille. Palkkaus ja työn aloittaminen sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Key Account Manager Teija Ylikauppilalta teija.ylikauppila@sodexo.com.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.