(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Unicafe Ylioppilasaukiolle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Unicafe on pääkaupunkiseudun suurin opiskelija ravintoloitsija. Unicafe Ylioppilasaukio on suosittu ja hektinen ravintola Kaivopihalla keskellä Helsinkiä. Täällä nautitaan terveellisiä lounaita, virkistäviä juomia, herkullisia leivonnaisia ja maukkaita välipaloja. Nyt haemme Ylioppilasaukiolle ammattitaitoista kahvilatyöntekijää!

Töitä on tarjolla tammikuusta toukokuun loppuun 90h/3vko:ssa ja työvuorot sijoittuvat ma-la klo 11:00-19:45 välille. Meillä on työpaikka barista taitoiselle tekijälle, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Kun osaat loihtia käden käänteessä herkulliset Caffe Macchiatot ja koristella ihanat kuviot Cappuccinon maitovaahtoon niin paikka on sinun!

Baristan työ on vaihtelevaa, kiireistä ja ihanaa! Työpäivät menevät nopeasti,kun ympärillä on mukavat työkaverit ja kannustava tiimi. Työtehtävät on monipuolisia ja toisinaan voit kahvilatöiden lisäksi tehdä myös lounastarjoilua.

Aurinkoinen, reipas ja oma-aloitteinen barista saa tämän paikan,joten ole nopea ja lähetä hakemus jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Erikoiskahviosaaminen, Kahvilatyöntekijä, Hygieniapassi, Suomi, Englanti, Salmonellatodistus