Kahvilatyöntekijä, Työtätarjolla21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Kahvilatyöntekijä / Konditoria R. Kokko

Onko aurinkoinen asenne ja hymyssä suin hoidettu työ sinulle enemmän sääntö kuin poikkeus? Hoidatko asiakaspalvelutilanteet suurella kunnialla ja haluat aidosti luoda asiakkaille mielekkään ostokokemuksen?

Etsimme asiakkaallemme K-citymarketin yhteydessä toimivaan Konditoria R. Kokon kahvilaan iloista kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan kahvilan päivittäisiä askareita. Työnkuviin kuuluu muun muassa aamupala- ja lounastarjoilun esille laitto, astioiden poiskorjaus, tuotteiden laadun ja tuoreuden takaaminen ja tietysti kassatyöskentely. Työtehtäviin sisältyy myös tuotteiden valmistuksessa avustaminen rauhallisempina aikoina, mm. tuotteiden pakkaus. Työskentely tapahtuu maanantaista sunnuntaihin klo 6-19 välisenä aikana. 

---------- 

Odotamme sinulta:

Asiakaspalvelun tulisi olla sinulle entuudestaan tuttua ja hygieniapassin vielä löytyvän takataskusta. Tehtävään soveltuva koulutus tai aiempi kokemus auttavat työssä perehtymiseen, mutta ennen kaikkea oikea asenne on avainsana henkilön valinnassa! Toivomme sinulta löytyvän innostusta uusien järjestelmien oppimiseen. 

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet etsimämme kahvilatyöntekijä! Haluatko osaksi ammattitaitoista ja iloista työporukkaa? Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si mukaan hakemukseesi.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Silja Syrjälä / 050 917 8540 / hameenlinna.vmp@eezy.fi 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot