(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme Turkuun, Skanssin kauppakeskukseen Leonidas Chocolates & Caféen osa-aikaista suklaa-/kahvilamyyjää. Työ on aluksi määräaikainen ja myöhemmin mahdollisesti vakinaistuva.
Kahvilamme on pieni ja viihtyisä, jossa juomat ja herkut tarjoillaan pöytiin iloisen asiakaspalvelun säestyksellä.
Työssäsi pääset palvelemaan asiakkaitamme, jotka pitävät belgialaisesta suklaasta ja konvehdeistä sekä erikoiskahvista, haudutetusta teestä, pirtelöistä, smoothiesta, frappeista ym. valikoimaamme kuuluvista herkuista.
Toivomme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista ja reipasta otetta työhön. Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai voit olla vasta työurasi alussa ja innotustunut asiakaspalvelutehtävistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työvuorot sijoittuvat Skanssin aukioloaikojen mukaisesti. Työtä on tarjolla noin 3-4 päivänä viikossa.
Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, lisätietoja hausta ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi