(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä / TREDU
Ammatillinen koulutus, Tredu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme asiakaspalveluhenkistä kahvilatyöntekijää, joka on joustava, yhteistyökykyinen ja omaa laaja-alaista osaamista kahvio toiminnan tehtävistä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 26.2-27.6.2021 ja 2.8-31.12.2021. Työntekopaikka on Kangasalan toimipiste.

Keskeiset työtehtävät ovat kahviotoiminnan toteuttaminen, kahvion tuotetilaukset ja asiakasohjaus sekä valvonta. Tehtävässä korostuu ohjaustaidot ja markkinointi. Tehtävään kuuluu opiskelijoiden ohjaus kahvion toiminnan osalta (joiltakin osin tuotteiden valmistus kahvioon sekä tuotteiden myynti). Tehtävän vastuuseen kuuluu myös kahviotoiminnan omavalvonta. Tehtävään kuuluu myös myytävien tuotteiden esittely ja markkinointi asiakkaalle puhelimessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä osata ja oppia uusia tehtäväkokonaisuuksia, oma-aloitteisuutta, vastuunkantoa annetuista tehtävistä ja kassajärjestelmien tuntumusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvaa toisen asteen ammatillinen tutkinto joko ravintola-catering- tai elintarvikealalta sekä kokemus kahvilatyöskentelystä.

Eduksi luetaan kokemus nuorten kanssa työskentelystä.

Tehtävään valitulta edellytetään hygieniapassia.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.00 lehtori, tiimivastaava Heidi Kinnari puh. 040 711 5359 ja koulutuspäällikkö Marjo Tommiska puh. 050 320 9466.

Haku päättyy 27.1.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.00 lehtori, tiimivastaava Heidi Kinnari puh. 040 711 5359 ja koulutuspäällikkö Marjo Tommiska puh. 050 320 9466.