(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Asiakkaamme on perinteikäs ja suosittu kahvila-konditoria Tampereella. Etsimme heille nyt asiakaspalveluhenkistä ja aurinkoista

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ.


Työtehtäviisi kuuluvat kahvilatuotteiden myynti, asiakaspalvelu, kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja vitriinissä myytävien tuotteiden esillelaitto. Lisäksi työskentelet patongintäyttövuoroissa, jotka sijoittuvat aikaisiin aamuihin. 

Millaista henkilöä etsimme? Toivomme sinun olevan hymyileväinen, reipas, joustava sekä iloinen asiakaspalvelija ja työkaveri. Omaat mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta kahvilatyöstä ja asiakaspalvelu on sinun juttusi - hymysi ei hyydy pienen kiireenkään keskellä. Asenne ja luonne ratkaisevat! Hygieniapassin katsomme eduksesi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuun aikana, ja töitä on tarjolla alkuun keikkaluontoisesti. Etenkin kesäaikaan töitä on säännöllisemmin. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 5-16.30 välille ja palkkaus on alan TES:n mukainen. Etsimme pitkäaikaista tekijää, sillä tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille vakituisesti!

Oletko etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija? Lähetä hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=691

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselle, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi