(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Asiakkaamme on tunnelmallinen ja perinteikäs kahvila-konditoria Tampereella. Etsimme heille nyt asiakaspalveluhenkistä ja ripeää

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen tekemään keikkavuoroja.

Etsimme kahvilan moniosaajaa, jonka työtehtäviin kuuluvat kahvilatuotteiden myynti, asiakaspalvelu, kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja vitriinissä myytävien patonkien täyttäminen.

Etsimämme henkilö on hymyileväinen, reipas, joustava, aktiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija ja työkaveri. Aikaisempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, asenne ja luonne ratkaisevat! Hygieniapassi katsotaan hakijalle eduksi.

Vuoroja on tarjolla satunnaisesti, mutta lomakausina ja juhlapyhien yhteydessä enemmänkin. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 5-16.30 välille ja palkkaus on alan TES:n mukainen.

Oletko etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija? Lähetä hakemuksesi pikaisesti ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön! Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.