(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä / Sisustusliike Avelia Cafe
Turun Avelia Ab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Kahvilatyöntekijäksi merelliseen Ruissaloon!

Haemme sisustusliike Avelian yhteydessä toimivaan Avelia Cafehen vastuuntuntoista, aurinkoista ja idearikasta kahvilatyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli sydämesi sykkii tuoreille mauille ja kauniille yksityiskohdille, olet etsimämme henkilö! Työtehtäviisi lukeutuvat kahvilatuotteiden leivonta, uusien tuotteiden kehittäminen sekä asiakaspalvelutehtävät. Et hätkähdä myöskään muita tehtäviä sisustusliikkeen puolella, vaan olet aina valmis tukemaan kollegojasi Avelian iloisessa tiimissä. Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa visioitasi merellisen Ruissalon upeissa maisemissa. 

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista sekä asiakasystävällistä otetta työhön. Edellytämme hakijalta yli viiden vuoden kokemusta asiakaspalvelusta tai kahvilatyöskentelystä ja arvostamme erityisesti kondiittori-, leipuri- ja baristakoulutusta. Olet tiimipelaaja, joka innostaa ja huomioi myös muita työntekijöitä. Et pelkää vastuuta ja haluat kantaa kortesi kekoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupasseja sekä valmiutta työskennellä myös lauantaisin.

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!