(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Rhea Shiplines, Jyväskylä
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille täysi-ikäisiä reippaita ja pirteitä kahvilatyöntekijöitä kesäsesongin ajaksi huolehtimaan iloisesta asiakaspalveluelämyksestä ja sujuvasta palvelusta yhdessä muun tiimin kanssa.

TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

Työtä tehdään joko Ravintola Riihikelossa Muuramessa tai muissa yhtiön omistamissa ravintoloissa Jyväskylän seudulla. Tehtävänäsi on huolehtia hyväntuulisesta asiakaspalvelusta, paikkojen siistinä pitämisestä, vitriinituoteiden valmistuksesta, sekä jäätelön, virvokkeiden ja perusalkoholien myynnistä yhdessä työkaveriesi kanssa. 

TYÖSI SISÄLTÖ

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset piristämään ammattitaidollasi ja aurinkoisella olemuksellasi asiakkaiden päiviä.

Riihikeloon ei pääsee julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auto ovat tarpeen.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Palkka: Sopimuksen mukaan.
Työsopimus: Määräaikainen sesongin ajaksi (1.4.-31.9.2021), mahdollisuus aloittaa aiemminkin, kuitenkin viimeistään toukokuun aikana

Paikkakunta: Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Tuija Ervasti Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa olla rohkeasti yhteydessä minuun.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse tuija.ervasti@rainmaker.fi tai soittaa numeroon 0406472606.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit toki jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus”