(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Puotilan Kartanoon, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Puotilan Kartano Itä-Helsingin merellisessä miljöössä on ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset kartuttamaan baaritaitojasi monipuolisissa tehtävissä. Puotilan Kartanossa palvelusta ja makuelämyksistä vastaa Share Tastes & Events Oy, jonka mainioon tiimiin haemme kesäksi nyt KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Kartanon pihapiirissä sijaitsevaan Svenkkaan.

Svenkka tarjoilee asiakkailleen virtiinituotteita, virvokkeita ja arkisin keittolounasta. Lisäksi stand-up, musiikki, teatteri, taide ja erilaiset yksityistilaisuudet värittävät tässä tehtävässä työvuorojasi, joten päivät ovat taatusti myös vaihtelevia! Kahvilan asiakaspalvelun lisäksi rooliisi kuuluu pieniä keittiötöitä, kuten sämpylöiden täyttöä.

Toivomme sinulta:

  • jonkin verran aikaisempaa kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn – olet vuoroissa myös yksin
  • halua vastuun ottamiseen
  • suomen kielen taitoa ja englannin perusosaamista
  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta – ehdit hyvin hankkia nämä vielä ennen kesää!
  • kokemus tilausten tekemisestä on plussaa

Sinun ei tarvitse välttämättä olla vielä valmis timantti – luotamme siihen, että reippaalla asenteella ja positiivisella mielellä pääset tässä tehtävässä pitkälle!

Pääset aloittamaan työskentelyn sopimuksen mukaan jo kevään aikana yksittäisten vuorojen muodossa, ja kesällä työtä on luvassa keskimäärin 112,5 h/3viikkoa elokuun loppuun asti. Palkka sovitaan kokemuksesi perusteella kohdalleen ja työsopimus solmitaan Opteamin kanssa.

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi