(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Picnic, Matkus Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Kuopion Matkuksessa sijaitseva Picnic kahvila etsii tiimiinsä iloista kahvilatyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat tuoreiden vitriinituotteiden ja erikoiskahvien valmistus, kahvilan siisteydestä huolehtiminen sekä se kaikkein tärkein, mahtava ja iloinen asiakaspalvelu. Yksi asia on meillä aina kirkkaana mielessä: hyvä tunnelma luodaan tiskin takana. Mitä parempi meininki on Picnicin porukalla, sitä parempi fiilis asiakkaalla.

Etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavaa osa-aikaista työntekijää, joka sopii hyvin vaikka opiskelujen oheen. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työt sijoittuvat toimipisteen aukioloaikojen mukaan


Edellytämme sinulta

Pirteyttä, aurinkoista asennetta ja innokkuutta oppia uusia asioita. Sopiva henkilö on olemukseltaan ulospäin suuntautunut ja uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaasti, kohteliaita käytöstapoja tietenkään unohtamatta.

Työ vaatii myös salmonellatodistuksen sekä hygieniapassin. Aikaisemman työkokemuksen ravintola-alalta katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle

Viihtyisän ja savuttoman työympäristön, sekä työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Picnic tarjoaa erinomaiset etenemismahdollisuudet työntekijöilleen. Mikäli kiinnostusta ja hyvää asennetta riittää, on uralla mahdollisuus edetä esimiestehtäviin asti tai vaikka Picnic yrittäjäksi.


Arvostamme

Mikäli koet olevasi etsinnässä oleva Picnic - osaajamme, täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se meille. Kutsumme tehtävään sopivat hakijat haastatteluun.


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasti etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Hyödynnämme rekrytoinnissa videohaastattelutyökalua, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi