(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä osa-aikainen (Valkeakoski)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä ja iloista kahvilatyöntekijää osa-aikaiseen viikonlopputyöhön Valkeakosken keskustassa sijaitsevaan lounaskahvilaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde ja se alkaa heti vuoden 2020 alussa.

Kahvilatyöntekijä vastaa kahvilan toiminnasta viikonlopun ajan yrittäjän itse ollessa vapaalla. Työtehtävät koostuvat normaaleista kahvilarutiineista kuten kahvinkeitosta, leipomisesta, leipien ja muiden vitriinitarjottavien tekemisestä, kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Tehtävään kuuluu luonnollisesti myös tiskeistä ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä kahvilan avaaminen ja sulkeminen.

Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä. Lisäksi toivomme haettavalta henkilöltä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Arvostamme ystävällistä ja iloista asiakaspalvelutyöskentelyä. Lisäksi arvostamme luotettavaa ja täsmällistä asennetta työtä kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva hygieniapassi.

Työtä tehdään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.00-17.00 välisenä aikana, kahvila on avoinna klo 10.00-18.00. Palkkaus alan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtävä soveltuu hyvin myös uransa alkutaipaleella olevalle tekijälle tai opiskelijalle.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507