(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, osa-aikainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Cafe Gopalille osa-aikaista kahvilatyöntekijää. Cafe Gopal on kasvisruokaan erikoistunut ravintola Tampereen keskustassa. Lisätietoja osoitteesta http://www.gopal.fi/.

Käytännössä työ pitää sisällään asiakaspalvelua, tilausten vastaanottoa ja rahastusta, juomien ja kylmien ruokien valmistusta sekä yleistä siistimistä ravintolassa. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi. Kokemus kassan käytöstä sekä kasvisruuan valmistuksesta katsotaan eduksi. Valmius toimia myös kokkina laajentaa työnkuvaa ja mahdollisesti työn määrää.

Töitä tehdään vaihtelevasti 2-5 päivänä viikossa. Vuorot sijoittuvat arkisin klo. 11.00-20.00 välille ja lauantaisin 9.00-20.45 välille. Työt aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä ja tarvetta on näillä näkymin toistaiseksi. Mahdollisuus saattaa olla myös vuorojen tekemiseen Tammelassa sijaitsevassa Kasvisravintola Gopalissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.