(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä osa-aikainen kesätyö (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää kesän ajaksi. Työ alkaa joustavasti touko-kesäkuun aikana ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijä työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle koululaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on n. 20 h. Tuntimäärät tarkentuvat töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.