(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Muurame Golf
Muurame Golf

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Haemme asiakasyrityksellemme Muurame Golfin klubikahvilaan tulevalle golfkaudelle osa- ja kokoaikaisia KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ.

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.


Klubikahvilan kahvilatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, anniskelu, kassatyöskentely, tilitykset, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.


Kahvilatyöntekijä on jatkuvasti tekemisissä golfasiakkaiden kanssa, joten hän on tärkeä tekijä Golf Klubin iloisen ilmapiirin luojana.
Toivomme sinulta iloista ja huumorintajuista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta naamalta.


Edellytämme sinulta hygienia- ja anniskelupassia, kokemusta kassatyöskentelystä sekä aikaisempaa työkokemusta ravintolatyöskentelystä. Kiinnostus golfia kohtaan katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen mielekkään työn lisäksi. Arvostamme valmiuttasi työskennellä koko kauden ajan.


Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on noin neljä kilometriä.


Oletko sinä etsimämme tekijä? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän Asiakkuuspäällikkö Anu Ilvonen, 040 140 2201, anu.ilvonen@go-on.fi.