(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Mäntsälään
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Haemme asiakkaallemme Mäntsälään toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä kahvilatyöntekijää.

Kahvilatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin kahvilatuotteiden valmistusta, asiakaspalvelua kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi kahvilatyöntekijä tulee toimeen suomen kielellä, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen täysi-ikäistä työntekijää, joka pystyy tekemään vuoroja joustavasti klo 05-23 välillä. Aikaisempi kokemus keittiöstä ja asiakaspalvelutehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä työssä. 

Työsuhde on alkuun vakituinen vuokratyö, mutta tehtävästä on hyvä mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. 

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. 
Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. 
Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.