(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä luksuskahvilaan Bulevardille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

WorkPower Oy: Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 lähtien toiminut rekrytointiyritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Hae meille ja liity energiseen joukkoomme!

Etsimme osa-aikaista kahvilatyöntekijää Helsingin keskustaan Bulevardille 31.5 avattavaan uuteen luksustuotteisiin keskittyvään kahvilaan.

Kahvilassa myydään pääasiassa korkealaatuisia ranskalaisia kahvilatuotteita, leivonnaisia, suklaata ja muita luksustuotteita. Toivomme, että aloitus olisi mahdollisimman pian kahvilan avaamisesta (31.5). Kahvila on auki jokaisena viikon päivänä. Työvuoroja on aluksi sopimuksen mukaan 1-3 viikossa ja työ tapahtuu arkisin sekä viikonloppuisin ilta- ja aamuvuoroissa kellonaikojen 7-18 välillä (vuorot esim. klo 7-12 tai 14-18).

Työnkuvaus:

Kahvilatyöntekijän tehtäviin kuuluvat kahvilan asiakaspalvelutehtävät, ruoan ja juomien annostelu, tarjoilu sekä esillepano. Myös kassatyöskentely, maksujen vastaanotto sekä neuvominen myytävänä oleviin ruokiin ja juomiin liittyvissä asioissa ovat osa roolia. Tehtävä pitää sisällään myös kahvilan siistimistä ja puhtaanapitoa.

Työntekijä saa perehdytyksen ja opastuksen työtehtäviin. Odotamme hakijoilta suomen ja englannin kielen taitoa sekä hygieniapassia. Kokemus kahvilatyöstä ja/tai lahja- ja leipomotuotteiden myynnistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on palvelualttius ja reipas asenne. Roolissa on myös mahdollisuus kasvattaa työtunteja ja työllistyä myöhemmin suoraan tilausyritykselle.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit roolista, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CVsi ja hakemuksesi osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Lisätietoja:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779