(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Lomakylä Retkietappi, Kuusamo - Juuma
Lomakylä Retkietappi, Kuusamo - Juuma

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Lomakylä Retkietappi sijaitsee luonnonkauniilla Juuman matkailualueella, pienen Karhunkierroksen lähtöpisteessä. Juuma on idyllinen maalaiskylä ja kylää ympäröivät jylhät ja vaihtelevat maisemat. Kuusamon kuuluisat kosket Jyrävä, Aallokkokoski, Myllykoski ja Niskakoski kuohuvat vieläkin vapaina kylän läheisyydessä, PIENEN KARHUNKIERROKSEN varrella.

Etsimme asiakkaalle Lomakylä Retkietapille KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ tulevalle loppukesän - syksyn tarpeisiin. Kahvilatyöntekijän toimit aurinkoisena asiakaspalvelijana asiakkaille ja osallistut kahvilan ja mökkien viihtyvyyden ja siisteyden ylläpitämiseen, myyntiin sekä vitriinituotteiden esille laittoon.

Edellytämme sinulta:
* Aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä ripeää työotetta
* Oma-aloitteisuutta sekä joutavuutta
* Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta
* Mahdollisuutta ja halua tehdä vaihtelevaa työtä
* Englanninkielen kielitaito katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle:
* Upean luonnonläheisen työympäristön
* Monipuolisen ja vaihtelevan työn
* Tilaisuuden kerryttää työkokemustasi
* Mukavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen työhön

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat kokea unohtumattoman kesän ja syksynajan upean koskemattoman luonnon lähellä, toimi pian ja jätä hakemuksesi meille! Töiden aloitus heti!

Lisätietoja antaa:
Marjo Nordberg-Leinonen puh.+358405776587, marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia