(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä/ lippukassanhoitaja Kaivomestariin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Espoon keskuksessa sijaitsevaan Kaivomestariin

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ/ LIPPUKASSANHOITAJAA

Sodexo vastaa toimipaikassa ravintola-, kahvila- ja tilahuoltopalveluista sekä uimahallin kassa-, vahtimestari- ja uinninvalvontapalveluista.

Tehtäväsi ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä:
- kahvilan asiakaspalvelu
- kassatehtävät uimahallin kassalla (mm. uimahallin lipunmyynti) sekä kassatilitykset
- erikoiskahvien ja vitriinituotteiden valmistaminen sekä vitriinin täyttö
- astiahuolto ja siisteyden ylläpito

Sinulla on:
- ravintola-alan koulutus ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hygieniapassi
- työkokemusta asiakaspalvelusta ja kassatehtävistä
- tietokoneen peruskäytön osaaminen
- sujuvan suomen lisäksi englannin kielen suullinen taito asiakaspalvelutilanteissa
- eduksesi katsomme voimassa oleva vartijakortn tai tarvittaessa työnantaja kouluttaa
- itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön

Ensiaputaidot katsotaan hakijalle eduksi.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän huipputiimissä. Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Työ on osa-aikainen noin 60h/ 3-viikossa ja vakituinen tehtävä. Päivittäinen työaika sijoittuu klo 05.45-21.00 välille. Kaivomestari on avoinna kaikkina viikonpäivinä. Työssä on oleellista, että pääsee aloittamaan työt jo klo 5.45. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.


Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).


Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Louhivaara gsm 050 594 3252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.