(Poistunut julkaisusta)

KAHVILATYÖNTEKIJÄ LEMPÄÄLÄÄN
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haemme asiakkaallemme kokoaikaisia KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi on erinäiset kahvilassa tehtävät työt. Olet iloinen, reipas, rempseä ja asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntäsi. Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kahvilatyöstä sekä kassatyöskentelystä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Työhön perehdytetään ja ammattitaitoiset työkaverit opastavat sinua pääsemään alkuun, mutta sinulla tulee olla jo ymmärrys kahvilan perustyöstä. Hygieniapassi vaaditaan.

Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat Leipomon aukioloaikojen mukaan ma-la välille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi pian verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen 050 476 6545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!