Kahvilatyöntekijä Kuopioon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kahvilatyöntekijä Kuopioon

Taustalla soi mukavan rytmikäs musiikki ja nenän täyttää vastapaahdetun kahvin ja tuoreen pullan tuoksu. Näetkö jo itsesi kahvilan tiskin takana tervehtimässä aamun ensimmäistä asiakasta? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö, sillä etsimme riveihimme uutta kahvilatyöntekijää Kuopion alueelle.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn, jossa pääset hyödyntämään olemassa olevaa osaamistasi, sekä oppimaan uusimpia alan trendejä. Kahvilatyöntekijänä vastaat asiakaspalvelun lisäksi kassatyöskentelystä, tuotteiden esillepanosta sekä kahvilan yleisestä siisteydestä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tunteja on tarjolla sinulle sopiva määrä asiakasyrityksissämme Kuopion alueella.

***

Mitä toivomme sinulta?

Sinulta tulisi löytyä aiempaa kokemusta vastaavanlaista työtehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä.
Näiden lisäksi odotamme sinulta seuraavia asioita:

  • Reipasta asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 12.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkauksessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 050 3518774

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot