(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Keski-Uusimaalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Nyt tarjolla keikkaduunia sinulle, joka innostut erikoiskahveista, rakastat asiakaspalvelua ja viihdyt keskellä kahvilan vilkasta tunnelmaa.

Haemme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ keikkailemaan asiakasyrityksissämme Keravalla ja Järvenpäässä.

Olet oikea henkilö kahvilan tarjoilijaksi meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Olet joustava, reipas ja mukava työkaveri.

Aikaisempi osaaminen kahvilassa työskentelystä tai ravintola-alalta on tehtävässä ehdottomasti hyödyksi. Mikäli sinulta ei kuitenkaan vielä löydy kokemusta kahvilatyöskentelystä, voi tässä olla erinomainen mahdollisuus oppia kahvilatyön ja asiakaspalvelun asiantuntijaksi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aitoa intohimoa alaa kohtaan, työskentelet reippaalla otteella etkä häkelly ajoittain kiireisissä työvuoroissa! Tarvitset kahvilatyöskentelyssä myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassin.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi mitkä ovat omat toiveesi työllistymisen suhteen sekä millä ajanjaksolla olisit käytettävissä keikoille. Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi pian! Muista liittää mukaan myös CV:si.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi löytyy