(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, kesätyö (Kyrönlahti, Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Hakuaika 03.02.2020 – 17.02.2020

Kahvila Kyrönlahti on valtatie 65 varrella, noin vartin matkan päässä Ylöjärven keskustasta, Kyrönlahdessa sijaitseva kahvila, grilli sekä pieni kauppa. Kahvila tarjoaa grilliruuan, kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös lounasta. Kahvilan pihapiirissä on myös muun muassa ST1-asema, kampaamo sekä vene- ja mökkimyyntiä. Kahvilaa on kehuttu lämminhenkisestä asiakaspalvelusta ja hyvistä tuotteistaan.

Haemme Kahvila Kyrönlahteen kesäksi kahvilatyöntekijää vuokratyösuhteeseen. Työtunteja olisi kesäkaudella 18-37,5h/vko ja hyvällä työntekijällä on mahdollista työllistyä yritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työskentely aloitetaan huhti- tai toukokuussa.

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistus, kassanhoito, kuorman purkaminen, tiskien pesu sekä kahvilan ja kaupan muu siistiminen. Kahvilassa valmistettaviin ruokiin saa perehdytyksen. Kahvilassa on myös veikkauskone, joten aiempi kokemus veikkauksen pelien tekemisestä katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalla on myös hyvä olla hygieniapassi, mutta se on mahdollista hyvälle hakijalle järjestää työsuhteen alettua. Työtä tehdään hakijan osaamisen mukaan yksin tai työkaverin kanssa. Hakijalta toivotaan täysi-ikäisyyttä.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704