(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Kanttiini Risa Robell, Lahti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Hei sinä tehokas aurinkoinen ravintolatyöntekijä, haluatko nauttia kesäfiiliksestä töissäkin? Etsimme Lahden sataman Kanttiini Risa Robelliin RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ!

Risa Robellissa aamu aloitetaan puurolla ja lounaalla nautitaan maittava keittolounas kauniissa järvimaisemassa. Etsimämme henkilö nauttii perusleivonnaisten valmistuksesta, sekä loihtii herkullisen lounaskeiton käden käänteessä. Jos tunnistit kuvailusta itsesi, tämä on sinun tilaisuutesi viettää kesä aivan huippu työpaikassa!

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme vähintään MaRaVa TESiä. Työsuhde on määräaikainen toukokuun alusta syyskuun loppuun ja tunteja tarjolla noin 90h/3vko.


Edellytämme sinulta

Joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Ravintola-alan koulutusta
Kokemusta ruuan valmistuksesta ja leivonnasta
Sitoutumista kesään ja kanttiinin aukioloaikoihin
Täysi-ikäisyyttä


Tarjoamme sinulle

Mukavan työilmapiirin
Määräaikaisen työsuhteen
Hurmaavan työympäristön järven rannalla
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointille kesän jälkeen


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi