(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä (Kangasala, Kaivannon keidas)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme kahta reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää kesän ajaksi. Työ alkaa kesäkuun alusta ja päättyy elokuun puolivälisä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijät työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä. 

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle koululaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis myös viikonloppuisin tehtävään työhön.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Työtä saattaa olla satunnaisesti tarjolla myös muina päivinä. Tuntimäärät tarkentuvat lähempänä.Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa alla olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 väillä ainoastaan Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli puh. 050 411 6507.