(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Juveneksen Oskar -kahvilaan
JUVENES-YHTIÖT OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Hei huipputyyppi! Haemme Vaasan kampusalueen Oskar -kahvilaan aurinkoista ja ahkeraa kahvilatyöntekijää, haluaisitko sinä olla osaa tätä superjengiä? Työt alkavat syyskuussa ja tarjoamme noin 70h/3vko -sopimusta.

Työhön sisältyy kassatyöskentelyä, helppoa ruoanlaittoa ja itsenäistä vastuuta. Tämä mahtava työympäristö on vaihteleva ja positiivisuutta täynnä! Työtä tehdään ma-to 15:30-19:30 sekä la 09:00-15:30. Näiden vuorojen lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota sinulle lisävuoroja omien toivomuksiesi mukaisesti.

Toivomme että sinä olet huumorintajuinen ja valmis työskentelemään monipuolisessa tehtävässä ja työympäristössä, onhan sinulla myös reipas asenne! Toivomme sinulta joko ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Jos vielä hygienia- ja anniskelupassi löytyvät tasataskussasi se on iso plussa.

Miksi sinun kannattaisi tähän hakea? Juvenes tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haastavan työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessä. He tarjoavat myös henkilökunnalleen hyvät henkilökuntaedut.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!