(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Juveneksen Café Oskariin
JUVENES OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Kahvilatyöntekijä Cafe Oscariin tiedekirjasto Tritoniaan. Kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu- ja kassatyötä, siisteydestä huolehtiminen, tiski sekä tarvittaessa helppojen tuotteiden valmistusta. Työ sisältää yksintyöskentelyä.

Haemme kahvilatyöntekijää Cafe Oscariin tiedekirjasto Tritoniaan. Kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu- ja kassatyötä, siisteydestä huolehtiminen, tiski sekä tarvittaessa helppojen tuotteiden valmistusta. Työ sisältää yksintyöskentelyä.

Toivomme että sinä olet huumorintajuinen ja valmis työskentelemään monipuolisessa tehtävässä ja työympäristössä, onhan sinulla myös reipas asenne! Toivomme sinultajoko ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Jos vielä hygienia- ja anniskelupassi löytyvät tasataskussasi se on iso plussa. Kielivaatimuksena sujuva suomen ja englanninkielen osaaminen.

Miksi sinun kannattaisi hakea? Juvenes tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haastavan työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessä. He tarjoavat myös henkilökunnalleen hyvät henkilökuntaedut.

Työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti video- tai puhelinhaastatteluina.

Tiedustelet tehtävästä arkisin 8-16.