(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Juveneksen Café Oskariin
JUVENES OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Hei sinä asiakaspalvelun huipputyyppi! Haemme Vaasan kampusalueen Café Oscariin aurinkoista ja ahkeraa kahvilatyöntekijää. Haluaisitko sinä olla osaa tätä superjengiä? Työt alkavat tammikuun alussa ja tarjoamme sinulle 65h/vko sopimusta.

Työhön sisältyy kassatyöskentelyä, helppoa ruoanlaittoa ja itsenäistä vastuuta. Tämä mahtava työympäristö on vaihteleva ja positiivisuutta täynnä! Työtä tehdään ma-to 15:30-19:30 sekä la 09:30-16:00. Näiden vuorojen lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota sinulle lisävuoroja omien toivomuksiesi mukaisesti.

Toivomme että sinä olet huumorintajuinen ja valmis työskentelemään monipuolisessa tehtävässä ja työympäristössä, onhan sinulla myös reipas asenne! Toivomme sinultajoko ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Jos vielä hygienia- ja anniskelupassi löytyvät tasataskussasi se on iso plussa. Kielivaatimuksena sujuva suomen ja englanninkielen osaaminen.

Miksi sinun kannattaisi hakea? Juvenes tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haastavan työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessä. He tarjoavat myös henkilökunnalleen hyvät henkilökuntaedut.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!