(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Jumbon Coffee Houseen!
HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Coffee House etsii nyt kesäksi kahvilatyöntekijää, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä.

Toivomme, että olet aurinkoinen asiakaspalvelija ja teet jokaisesta kohtaamisesta lämpimän. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki.

Jotta solahtaisit Coffariin mahdollisimman mutkattomasti, toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut siis valmistamaan käden käänteessä niin Espressot kuin Cafe Correttotkin eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Mikäli sinulta ei kuitenkaan vielä löydy kokemusta kahvilatyöskentelystä, voi tässä olla erinomainen mahdollisuus oppia erikoiskahvien ja asiakaspalvelun asiantuntijaksi. Tärkeintä on aito intohimo alaa kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn.

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat joustavasti kesäkuun alussa ja jatkuvat syyskuun puoleen väliin saakka, ja sinulla on mahdollisuus jatkaa myös syksyn tultua. Valitulle työntekijälle on luvassa työvuoroja keskimäärin 90h/3vko ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Good coffee is a pleasure! Good friends are a treasure! Täältä löydät molemmat, joten laita heti hakemus tulemaan äläkä kursaile turhaan!