(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Jumbon Coffee Houseen, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

HOK-Elannon Coffee House Jumbo tarjoaa tehtävää niille, jotka innostuvat erikoiskahveista, rakastavat asiakaspalvelua ja viihtyvät keskellä kahvilan vilkasta tunnelmaa.

Haemme KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Jumbon Coffee Houseen.

Olet oikea henkilö kahvilan tarjoilijaksi meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Olet joustava, reipas ja mukava työkaveri.

Aikaisempi osaaminen kahvilassa työskentelystä tai ravintola-alalta on tehtävässä ehdottomasti hyödyksi. Mikäli sinulta ei kuitenkaan vielä löydy kokemusta kahvilatyöskentelystä, voi tässä olla erinomainen mahdollisuus oppia erikoiskahvien ja asiakaspalvelun asiantuntijaksi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aitoa intohimoa alaa kohtaan, työskentelet reippaalla otteella etkä häkelly ajoittain kiireisissä työvuoroissa! Tarvitset kahvilatyöskentelyssä myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassin.

Työn aloitus on 4.6. ja töitä on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa ajalla kesä-elokuu. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin kahvilan aukioloaikoihin. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Coffee House Jumbo odottaa sinua, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Erikoiskahviosaaminen, Kassaosaaminen