(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä ja kahvilakonseptin kehittäjä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Onko sinulla kokemusta kahvila-alalta ja näkemystä siitä, mikä alalla toimii?

 

Mikäli etsit uusia haasteita kahvilatyöskentelyn parissa ja haluat päästä käsiksi myös kehitysprojekteihin, tämä voi olla paikkasi! Etsimme asiakkaallemme Vaasaan kahvilatyöntekijää, joka samalla osallistuu aktiivisesti kahvilakonseptin kehittämiseen.

 

Työnkuvaan kuuluu viikoittaisia vuoroja kahvilassa, jonka lisäksi työviikkoon kuuluu kehitysprojekteihin osallistumista. Kahvilatyön ulkopuoliset tehtävät ja projektit muokkautuvat hieman valitun henkilön vahvuuksien mukaan. Työtä tehdään kahviloiden aukioloaikojen mukaan ja vuorot asettuvat ma-la päiville.

 

Etsimme aktiivista tekijää, jolla on jo kokemusta ja näkemystä alalta. Tehtävä vaatii säännöllisen kahvilatyöskentelyn vuoksi molempien kotimaisten kielten osaamista.

 

Työ on aluksi vuokratyösuhde Adeccon kautta ja kestää 6 kuukautta. Tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille, riippuen asiakkaan tilanteesta. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

 

Mikäli tunnet, että sinulla on ideoita kahvilatyön kehittämiseen ja nautit itsekin kahvilassa työskentelystä, hae tehtävää Adeccon nettisivuilla www.adecco.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä ja toivottu aloitus on toukokuun aikana. Hae siis heti, viimeistään kuitenkin 12.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccolta Pauliina Rintala, 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi.