(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Huvivaltio PowerPark / Go On Seinäjoki
Huvivaltio PowerPark/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2018
Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille?
Jos, niin tule asiakkaallemme oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat PowerParkkia olemaan jatkossakin Suomen paras vapaa-ajan keskus.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Osaat innostaa työkavereitasi hupisuorituksiin ja teet työsi hyvin alusta loppuun saakka. Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin ja/tai englannin kielellä.
Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen hauskimmasta paikasta, tarunhohtoisesta PowerParkista.

Kahviloita on sekä huvipuistossa sekä sen ulkopuolella. Kahvilan valikoimiin kuuluvat makeat ja suolaiset kahvileivät, leivokset, paninit, jäätelöä ja slush-juomia. Työ päivän pituus vaihtelee vuorosta riippuen ma-su 10.00-22.00 välillä ja työhön kuuluu asiakaspalvelua, esille laittoa, pienten annosten lämmittämistä, kahvijuomien valmistusta, kuormien vastaanottoa ja puhtaana pitoa. Kahvilat ovat myös keskeisiä paikkoja, joista asiakkaat tulevat usein kysymään neuvoja ja apua henkilökunnalta.

Kahvilatyö sopii hyvin alan opiskelijalle tai alasta kiinnostuneelle. Myös alle 18-vuotiaat voivat hakea töihin kahvioihin. Kahvilan työntekijöiltä toivomme kielitaitoa, iloista asennetta ja ennen työnalkua suoritetun hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Avustamme tarpeen mukaan myös asunto asioissa.

Haastattelut (mahdollisuus myös videohaastatteluun) aloitetaan jo haun aikana, joten laita hakemuksesi meille heti!