(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä huoltamoon
Shell HelmiSimpukka Mäntsälä P

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Tule kahvilatyöntekijäksi huoltoasemalle.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Mäntsälä Shell HelmiSimpukka on auki kukonlaulusta iltamyöhään, joten työ on kolmivuorotyötä/ja töitä tehdään kahdessa vuorossa aseman aukioloaikojen mukaisesti.

Kenelle työ sopii?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä hyviä ongelmaratkaisutaitoja. Odotamme sinulta myös positiivista asennetta ja tarkkaa silmää työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen sekä hygieniapassin ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Työ on kolmivuorotyö, joten olethan joustava. Työ alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Työtunteja sinulle kertyisi 60h/ 3 vko, tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi! Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä

Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/