(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä huoltamoon yövuoroihin
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Hei, oletko syntynyt vauhti kallossa ja bensaa suonissa? Neulan silmä vasempaan ja sataa oikeaan ja eikun kaahaten kohti uutta työpaikkaa! Etsimme Shell Helmisimpukkaan uusia maanteiden kuninkaita ja kuningattaria, joiden tankki on täynnä intoa ja aitoa halua palvella asiakkaita.

Tervetuloa työskentelemään asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell ja St1 asemille.

Meillä pääset tekemään hommia laidasta laitaan: Tankataan niin autoille kuin kuskeillekin menovettä ja virkistystä, ruokitaan sekä pidemmältä tulijat että naapurusto ja totta kai pidetään paikat siistinä. Arvostamme kokemusta ja koulutusta mutta sisukkaat tyypit pärjäävät myös ilman.

Tarjoamme sinulle monipuoliset huoltamon työtehtävät muun muassa astiahuolto, siivous- ja ylläpitotehtävät, kahvilatuotteiden valmistus ja tarjoilu, ja muut yleiset liikenneaseman tehtävät.

Mäntsälän Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden. Nyt etsimme työntekijää yövuoroihin, jossa tunteja kertyy keskimäärin 90h/3vko tai sopimuksen mukaan. Työajat ovat pääsääntöisesti 22.00-060.00, mutta muutkin vuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat heti syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Asenne ratkaisee!

Usein työpaikkailmoitukissa vaaditaan kaikenlaista ja kyllä meilläkin yksi vaatimus on: Helmisimpukassa tarvitaan SISUA! Sisu ei tarkoita, että jokainen päivä painetaan hommia verenmaku suussa vastatuuleen, vaan se on sitä paljon puhuttua asennetta. Että kun luvataan, se pidetään. Helmisimpukka lupaa asiakkailleen ”teiden parasta ruokaa” ja työssäsi sinä lunastat nämä lupaukset.

Hae tätä paikkaa, jos haluat luotettavan ja monipuolisen työpaikan, ja suonissasi virtaa positiivisuus ja organisointikykyinen ote.

Tarjoamme Restelin loistavat henkilöstöedut ja mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan tai toisaalta pienempiin ja joustaviin tunteihin elämäntilanteesi mukaan. Ehkä sinulla on jo useampi kilometri takana tai koneesi on vasta lähdössä käyntiin. Ehkä vaihdat juuri työelämässäsi kaistaa tai olet ollut hetken varikolla. Niin tai näin, me haluamme sinut talliimme.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät https://restel.fi/restel-tyopaikat/.

Voit lisätä kuvat todistuksistasi hakemukseesi kohdasta lisää CV.