(Poistunut julkaisusta)

KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

 

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivissa ravintola & pikaruokala ja Select-myymälä konseptissa. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin. 

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä Työpaikka on ensisijaisesti Shell Pitkäkatu, joka on avoinna 24h / 7 eli työ on 3-vuorotyötä. Mahdollisuus tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä. Työ soveltuu myös opiskelijalle, sillä voimme tarjota sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita. 

Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 30.11.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi