Kahvilatyöntekijä Helsinkiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Oletko iloinen ja asiakaspalveluhenkinen kahvila- tai ravintola-alan ammattilainen?

Haemme nyt kahvilatyöntekijää asiakkaallemme heidän Kumpulan sekä Töölön kahvilapisteisiin Helsinkiin. Työllistyminen tapahtuu yhteen pisteistä, eli joko Töölöön tai Kumpulaan. Kahvilat ovat tyyliltään aitoja vanhan ajan kahvila-konditorioita ja myytävät tuotteet ovat pääasiallisesti perinteikkäitä leivoksia ja pikkusuolaisia sekä erilaisia virvokkeita ja kahveja.

Työnkuvaus:

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat kaikki kahvilan päivittäiset työtehtävät, kuten esimerkiksi asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, tilausten vastaanottaminen puhelimitse, leipien täyttö ja tuotteiden esillepano. Myös kahvilan siistiminen, tiskaaminen ja yleinen puhtaanapito ovat osa työtehtävää.

Työvuoron pituus on aina 6 tuntia, eli viikossa töitä on noin 30 tuntia. Kahvila-konditoria on avoinna arkisin ma-pe (Töölön & Kumpulan pisteet) ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä aamu- että iltavuoroihin. Vuorojen tarkat kellonajat ovat seuraavanlaiset: aamu klo 8:30-14:30 ja ilta klo 11:30-17:30.

Toivomme:

Toivomme, että sinulta löytyy vähintään 4-5 vuoden ajalta kokemusta kahvila- ja/tai ravintolaympäristössä työskentelystä ja asiakaspalvelusta. Hakijalla tulee lisäksi olla voimassa oleva hygieniapassi. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Baristan koulutusta sinulla ei tarvitse olla, sillä kahviloissa käytetään helppokäyttöisiä kapseli-kahvikoneita, joiden käyttöön sinut tietenkin perehdytetään. 

Toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään pitkäaikaisesti tai vähintään 6 kuukauden ajan.

Tarjoamme:

Tämä työ tarjoaa sinulle 30-tuntisen työviikon joko Kumpulan tai Töölön pisteessä perinteisten suomalaisten herkkujen ja kanta-asiakkaiden ympäröimänä. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin, sekä mukavan työilmapiirin. Työskentelet aina vähintään yhden työntekijän kanssa, joten yksinäistä työvuorossa ei tule! Tämä on loistava tilaisuus päästä kehittämään omaa ammattitaitoaan palvelualalla kahvilatyöskentelyn parissa. Palkkaus n. 11-12€/h + lomakorvaus 9%.

Meidän WorkPowerin HR-tiimi on helposti tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä koko työsuhteesi ajan ja meille voi aina laittaa viestiä, jos jokin askarruttaa mieltä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! (HUOM: Hakemukset ainoastaan sivujemme kautta). Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit suurin piirtein aloittaa ja kiinnostaisiko sinua enemmän Töölön vai Kumpulan kahvilapiste, vai kummatkin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopiva henkilö palkataan tehtävään mahdollisimman pian!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot