(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Tule mukaan Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme!

Haemme Helsinkiin HUS-asiakkuuteemme

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kahvilapalveluita uudistetuissa ja moderninraikkaissa tiloissa.

Tehtäviisi kahvilatyöntekijänä kuuluu mm.
- kassatyöskentely ja asiakaspalvelutehtävät
- monipuolisen tuotevalikoiman valmistusta, esille laittoa ja ylläpitoa
- kassatilitysten ja -raporttien teko
- veikkauspelin myynti ja muu retail-myynti esim. kukat, lahjatavarat
- astiahuolto ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen

Osaamisesi perustuu ravintola-alan koulutukseen ja/tai aikaisempaan kokemukseen kahvila- tai ravintolatyöskentelystä. Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää kahvilan toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Olet täysi-ikäinen, positiivinen ja reipas kahvilatyöntekijä, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa.
Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Edellytämme, että sinulla on työn alkaessa voimassa olevat rokotusohjelman mukaiset rokotukset ja valmius tai halu ottaa kausi-influenssarokotus vuosittain. Eduksesi katsomme kokemuksen Veikkauksen pelimyynnistä ja Online-koneen käytöstä sekä myös muusta retail-myynnistä.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan asiakaskokemukseen
- kattavat koulutusmahdollisuudet
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
- luotettavan ja joustavan työnantajan

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Kahvilatyöntekijän tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, 20-30 h/viikossa. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Aukioloajat vaihtelevat toimipaikoittain ja työajat määräytyvät kahvilan aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 6.00-21.00 välillä ja viikonloppuisin klo 9.00-20.00 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ole nopea ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!