(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Helsinkiin Pitäjänmäkeen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Sodexon palvelukseen maaliskuun alussa aukeavaan kahvilaan Helsingin Pitäjänmäkeen

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Tarjoamme mm. maukasta aamiaista, tuoreita täytettyjä leipiä, makeita herkkuja, erilaisia välipaloja, kevyttä lounasta, smoothieita ja erikoiskahveja.

Kahvila on tunnelmallinen ja viihtyisä kohtaamispaikka, jossa avainasemassa on aurinkoinen ja sydämellinen asiakaspalvelu sekä herkulliset, paikanpäällä valmistetut tuotteet. Kahvilan pieni ja tehokas tiimi hoitaa tasapuolisesti yhdessä kaikkia työtehtäviä.

- Tehtäviisi kuuluvat mm.

- Monipuolisen kahvilatuotteistuksen valmistusta, esille laittoa ja ylläpitoa

- Erikoiskahvien valmistusta

- Kassatyöskentely ja asiakaspalvelu

- Kassatilitykset

- Kokouskahvitusten hoitaminen

- Kahvilan siisteydestä huolehtiminen, astiahuolto ja omavalvonta jne.  muutamia mainitaksemme

Mitä odotamme, työskennellessäsi kahvilatyöntekijänä? Sinulla on ravintola-alan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä.  Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua oppia ja kehittyä sekä kehittää kahvilan toimintaa asiakaslähtöisesti yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen.

Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.  Anniskelupassi on välttämätön tai olet valmis hankkimaan sen. Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kahvila on aluksi avoinna arkisin, ja myöhemmin mahdollisesti myös lauantaisin. Saatamme olla avoinna myös joinakin juhlapyhinä.Työajat vaihtelevat arkisin klo 6.00-18  välillä ja lauantaisin klo 7.00-16.00 välillä. Työ alkaa perehdytyksellä helmikuun viimeisellä viikolla..

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.00 välisenä aikana aluevastaava Saana Pelli  0440 986 559, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos siis etsit työpaikkaa, joka on mielenkiintoinen ja missä on vauhdikas työympäristö, tartu tilaisuuteen nyt ja täytä hakulomake.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea